The Doors Emlékzenekar - A legendás Jim Morrison, The Doors zenekarának emlékére...
 
 
 
 
Zenekar
Koncertek
Mp3
Képek
Fórum
Kapcsolat
Linkek
Utoljára frissítve:
2018. Március 4.
 
Fórum
A Doors Emlékzenekarral kapcsolatos koncertélmények, észrevételek, kérdések és válaszok oldala. Távol szeretnénk tartani magunkat: politikai, faji, személyek elleni megnyilvánulástól, és más zenekarok szidalmazásától! Peace!
Klikk ide a fórumba való beíráshoz...
Kovács Sándor  
2008. Július 16. - 19:53 (Szerda)
 
Hello!Először is szeretnék gratulálni a zkr-nak,ennyi eltőltött év szinpadon ebben a műfajban...Nem semmi!A másik öröm volt számomra,hogy megváltatok a régi énekestől.Ez még nagyobb dolog.Amit a Menszátor csinál az nagyon jó,és sokkal inkább Morrison mint az elődje.Ugyanis az ,hogy valaki hasonlóra vágatja a haját mint a mi Jimmy haverunk,az kevés.Ennyi ? Nem! A lényeg az a sokat hangoztatott feeling,és a tudás.Ez most sokkal jobb(ja,meg az énektudás is sokat számít).Viszont egy enyhe kritikát(jóindulatú)azért írok.Olvasgatva itt a dolgokat úgy veszem észre mintha a DOORs történelem a gyengepont lenne nálatok.Persze ezen lehet változtatni.Üdv
 
Tas  
2008. Július 16. - 18:01 (Szerda)
 
Sziasztok! 3 éve voltam először bulitokon, és azóta évente párszor mindig megnézlek Titeket! Nagyon tetszik amit csináltok, a DOORS zenéje időtálló és örök!
Természetesen a VOLTon is jó koncert volt, csak kár hogy kicsi színpadot kaptatok. Nyomjátok sokáig, nyáron még látjuk egymást!:)
Üdv.: L. Tas (én dobtam be most Volton egy szál cigit Attilának:))
 
Kiss Gergő  
2008. Július 16. - 16:27 (Szerda)
 
Aki ott volt a koncerteken, az eltudja dönteni hogy befolyásolják a rossz megjegyzések, vagy a jó koncertélményekre emlékszik inkább!
Nem hinném hogy mi védelemre szorulnánk, nincs mit megmagyarázni, a koncertek sikerei bizonyítanak minket.
A Fórum nem reprezentatív, az ír ide akinek éppen van kedve… van olyan aki évek óta jár a koncertjeinkre és még sohasem írt!
Köszönöm mindenkinek, aki írt nekünk…
Kiss Gergõ  ( hozzászólása ) 2008. Július 16. - 16:31 (Szerda)
 
Válasz mindenkinek:
Kriszta (a vörös) Neked köszönöm a legjobban! Hiszen ismerlek rég, te vagy a legrégebbi közönség tag (talán rajongó, vagy nem tudom).
És néha te is szeretsz, néha szkeptikus voltál velünk, mostanában hűtlenkedsz az se baj. Csak gyere el hozzánk is… a koncertekre!
Gabica:) sok puszi neked, nagyon aranyos vagy!
Nem tudom mikor tudunk menni Ózdra? Van olyan Rock Klub ahova beférnénk!? Vagy inkább te gyere Bp.-re mondjuk a Szigetre!
Aztán majdcsak szerzünk szállást vagy alszol valakinél…
Szucsgabi mi köszönjük, a többit megbeszéltük emilen...
B.Gabi Megkaptam a klubinfót, intézkedem! Köszi!
Do.orsika, Eszternek is:
Köszi és nagyon aranyosak vagytok…puszi!
Akit kihagytam bocsánat, ennyi időm volt átolvasni mindent.
 
Gabica:)  
2008. Július 15. - 15:26 (Kedd)
 
Szerintem gyertek ózdra:))))))))))
 
levesherry  
2008. Július 15. - 14:30 (Kedd)
 
vox continental v301(bocsánat most néztem utánna)
Veisz Gábor  ( hozzászólása ) 2008. Július 15. - 15:22 (Kedd)
 
pláne köszi! :)
 
levesherry  
2008. Július 15. - 09:00 (Kedd)
 
Sziasztok néha ismerőseim szólnak,hogy olvassam a fórumotokat.Megy a fikázás,egyik oldal nem tud helyesen írni(fogalmazni sem)másik oldal pedig tévúton jár.Kedves Veisz Gábor, Ray Manzarek egy vox continental sh301-es orgonán játszotta az elsó két nagylemezt.Basszus gitár helyett rhodes piano bass "silver top"1965 szólt.Bizony ám,hogy a színfalak mögött mit csináltak bizonyos emberek nem tudom.1968-ban mivel a vox orgona billentyűi eltörtek egy gibson g101-es orgonán játszott amit a gyár kalamazoo k101 néven is forgalomba hozott. üdvözlettel:levesherry
Kiss Gergõ  ( hozzászólása ) 2008. Július 15. - 09:06 (Kedd)
 
Fikázást (oda - vissza) én sem szeretem, a te hozzászólásodat és információdat viszont köszönöm!
Veisz Gábor  ( hozzászólása ) 2008. Július 15. - 14:08 (Kedd)
 
Köszi az infót!
 
huh-huh  
2008. Július 14. - 22:27 (Hétfõ)
 
1, Nem látom egyoldalúan a zenét, nem is a The Doors a kedvenc zenekarom hanem a Metallica.

2, A helyesírási hibáim azok tények. Szarúl írok, de én elismerem, ti viszont ezzel védekeztek, inkább ismerjétek el hogy szarul zenéltek. Szánalmas hogy ezzel védekeztek, ahelyett hogy értelmesen válaszolnátok vagy hazudnátok.

3, És mi ez a duma hogy gyakoroljak? Gyakorlok. Nektek is kéne tudod? Mert az én zenekarom 2 hónapja van, és már jobban játszik Doorst mint ti, pedig mi nem vagyunk emlékzenekar, csak néha feldolgozunk, de már most jobban csinálunk Doorst mint ti. Sztem max 2 héten belül tok nektek mutatni felvételt is. Jah és nem gyűlöllek titeket. Aki szereti a The Doorst az rossz ember nem lehet, csak elmondtam a véleményem ha ez gond írjátok ki a forum fölé hogy negatív kritikát töröljük vagy leoltjuk az íróját jó?
Kiss Gergõ  ( hozzászólása ) 2008. Július 15. - 09:04 (Kedd)
 
Remélem mostmár kitomboltad magad!
Sajnálom, hogy szakmai irigységed átváltott valami rossz gonosz dologgá : gyűlölet és még valami… Nincs miért védekeznünk… Számtalan koncertjeink alatt (a legnagyobb fesztiválokon is ahol már alig vannak Tribute zenekarok) Rengeteg emberrel ismertettük meg a Doors zenéjét és ez jó dolog, még akkor is ha valakinek nem tetszik, ahogy mi a The Doors-t prezentáljuk.
Ez van: megosztjuk a z emberek véleményét, van aki szeret, van aki nem és van aki gyűlöl.
Nyilvánvalóvá bált, hogy te EGY emberként a fórum nyilvánossága előtt próbálod rosszul bemutatni, és leírni a zenekart. Csak az a baj a te beírásaiddal, hogy teleírtad a fórumunkat és ez nem erre való! Elmondtad a véleményed, o.k. Választ is kaptál, mostmár nyugodj meg és hagyjál minket… a zenekartagoknak, nem az a dolga, hogy naphosszat üljenek a számítógép előtt. A mi ajtónk nyitott bárki bejöhet, viszont ha még beírsz mostmár ÉN foglak törölni!
Használd a privát e-mail levelező rendszerünket, és ott vitázz Gáborral, vagy akivel akarsz!
 
szucsgabi  
2008. Július 14. - 20:39 (Hétfõ)
 
A tokaji koncerten teljesen feltöltődtem ...óriási élmény volt,ehhez még ugyanolyan méretű köszönet is mellékelve Nektek!

 
huh-huh  
2008. Július 14. - 18:03 (Hétfõ)
 
Kitöröltétek az üzenmetemet, tehát leírom újra a kritikámat, nem annyira hosszan de a lényeg benne lessz, el is mentem szöveges dokumentumba hogy ahányszor törlitek én fölmásoljam, egy idő után meg unjátok úgyis. Tehát. Kezdeném azzal hogy a basszeros alá azt írtátok hogy a színfalak mögött bújt el. Erre rácáfolnék azzal hogy Ray adta a basszust a fenderen, és basszeros maximum stúdióban volt. Koncerteken soha nem volt basszeros. Még kiegészíteném azzal hogy azt is írtátok hogy a basszeros ugye elbújt a díszlet mögé, aztán azt is pár sorral lejebb hogy ma még nincs olyan díszlet ami mögé elbújhatna a ti gitárosotok. Nah akkor hogy van ez? A 60-as években volt olyan díszlet, 2008-ban meg nincs? Ha már hazudtok, legalább úgy csináljátok hogy hihető legyen. A következő dolog amit megjegyeznék, hogy a Break on Through dobja az micsoda? Gyakorlatilag semmi köze sincs az eredetihez, figyi a dobosnak üzenem, űljön le és próbálja, én is dobos vagyok tudom nem könnyű én durván 1 hónapja szenvedek vele , és már sikerül az eleje csak az átmenet nem, nos te ezt könynen megoldottad ugyebár, mert tök mást dobolsz. És így neked jó mert így könyebb. Én szenvedek vele, te meg kitalálsz egy köztes megoldást, és kb így gondolkozhatsz \"Hát a népnek a szar is jó akkor nem mind1?\" De nem így kéne gondolkodni. A következő amiről a véleményemet kifejteném az az Alabama song, mi ez a basszus ember? Ezt mivel csináltátok, fölvettétek ahogy fingik vki, és összevágtátok, vagy hogy? Mert télleg érdekel. Vagy a billentyün volt ilyen hasmars hang? De erről nem vitáznék. A következő ember az énekes, te viszont létszíves fogadd meg a tanácsomat, hagyd abba mert ezt énektanárral se lehet fejleszteni alapból rossz a hangod. És megpróbálod eljátszani Morrisont, de a közelébe se vagy egy kis senki vagy hozzá képest még imitátornak is gyenge lennél. Jah és tanuld meg a szöveget mert néha csak makogni tudsz meg nyöszörögni amikor nemtudod a szöveget, ne lépjetek föl a ZPben egy olyan számmal aminek a szövegét se tudod. De KB ugyanez mint a dobosotok hogy \" A szar is jó a népnek\" Nem értelek titeket, mi értelme van ennek? Szánalmas és nevetséges. Én akkor születtem amikor ti elkezdtetek zenélni, de körülbelül semmit se tudtok erről. Mert ha tudnátok valamit a The Doorsról akkor nem így álnátok hozzá hogy kitöröltök. Előrre figyelmeztetlek titeket ahányszor kitöröltök annyiszor fogom ezt visszamásolni. Ha annyira biztosak vagytok magatokban és az emberekben akik veletek vannak akkor ne töröljetek hanem várjátok hogy azok akik szeretnek titeket megvédjenek. Azoknak az embereknek akik ezzel érvelnek hogy \"Ha nem tetszik nem kell meghalgatni\" Hát miért ne halgatnám? Az oldal igényes, pár baromság van de attól még az oldal érdekes, egyszer meghalgattam a zenét, és leírtam a véleményemet. Én ezt nem halgatom, de érdekesen mutatott az oldal és meghalgattam. És leírtam a véleményemet. Szal ezzel nem érvelhettek./// Eddig: 3 szor lettem kitörölve//// Üdv: huh-huh
Kiss Gergõ  ( hozzászólása ) 2008. Július 14. - 19:07 (Hétfõ)
 
Ezt most jól megmondtad!
Veisz Gábor  ( hozzászólása ) 2008. Július 14. - 19:19 (Hétfõ)
 
Kedves Huh-huh,
úgy tűnik, most megesett rajtad gitárosunk szíve. Remélem van a közeledben zsepi, hogy ne légy olyan a feltörő érzelmektől!
Ha egy kicsit visszaolvasol a fórumban, megérted miért töröltük a kommentedet, és miért fogjuk a jövőben. Ha nagyon el akarod mondani búdat bajodat, akkor ott van mindannyiunk e-mail elérhetősége, címezd nekik. A névtelenségből nem nagy kunszt nagyokat beszólni.
Ha ez okoz neked örömet, hogy az egódat csillogtatod a fórumon, csak sajnálni tudlak. Inkább gyakorolj lelkesen, de ne csak doorst, hanem minden mást is, és akkor nem nézed a zenét olyan egyoldalúan mint ahogy most teszed.
Lehet tudni, milyen méretű fesztiválokon játszott a doors, milyen méretű színpadokkal, és milyeneken játszunk mi. Azt hiszem ez nem a kor függvénye. Ray nem Fenderen játszott túlnyomórészt, hanem Wurlitzer zongin, Hammondon..-egyébként nem tudom voltál-e a Manzarek féle XX century doorson, vagy az azutáni Riders on The Stormon.. nekik is írogatsz, hogy mit keres basszusgitáros a színpadon, és miért egy Korg szintin játszik a rendes öreg vasak helyett.. vagy miért egy szőke tökmag énekel?
Nem szeretnék személyeskedni-hisz nem is ismerem személyedet, -de forgasd egy csöppet a helyesírási kéziszótárat, vagy csak higgy az automata helyesírásellenőrző programoknak, mert amiket leírsz, az már több mint félregépelés.
Szerintem az energiáidat a gyűlölködés helyett fordítsd hasznosabb és legfőképp értelmesebb dolgokra, sokkal jobban jársz!

További Kellemest! 
B.Gabi  
2008. Július 14. - 11:08 (Hétfõ)
 
Sziasztok!Köszönöm ismételten a hegyaljás élményt nektek és örülök neki hogy láthattam és halhattam ennyi emberrel együtt a 'doors-t" remélem hogy egyszer a nyíregyi Rock66-ban is felléptek!Üdv.mindenkinek :-))))))))))))))))))))))))))))
 
További bejegyzések: ||||||||| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |[ 31 ]| 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |
Összesen: [ 411 bejegyzés / 42 oldalon ]